Informatie KNMI

KNMI Vooruitzicht


Vrij veel bewolking en vooral vanmiddag buien. Woensdag perioden met zon
Vandaag
Veel bewolking, vooral in het westen af en toe zon. Vanochtend in het oosten buien, vanmiddag ook elders. Woensdag perioden met zon en meest droog.

Vandaag overheerst de bewolking, al schijnt vooral in het westen de zon ook af en toe. In de ochtend is er in het oosten kans op een bui, in de middag en avond ontstaan er ook elders in het land enkele buien, mogelijk met onweer. De maximumtemperatuur ligt rond de 18°C. De zwakke tot matige wind komt uit uiteenlopende richtingen.

In de nacht naar woensdag is het half tot zwaar bewolkt en verdwijnen de buien grotendeels. In de zuidwestelijke helft van het land komen er geleidelijk brede opklaringen. De minimumtemperatuur ligt tussen 8°C in het zuiden en 11°C in het noordoosten. De wind wordt zwak tot matig en draait naar west tot zuidwest.

Woensdag overdag zijn er perioden met zon, in het noordoosten is het in de ochtend nog zwaar bewolkt. In de loop van de dag ontstaat vooral landinwaarts een enkele bui, maar op de meeste plaatsen blijft het droog. De middagtemperatuur ligt tussen 14°C aan zee en 18°C verder landinwaarts. De zwakke tot matige wind komt eerst uit west tot zuidwest, wordt in de loop van de middag veranderlijk en draait in de avond naar oostelijke richtingen. (Bron: KNMI)

 40%  9°C / 16/17°C  W  3bft  30%  0/1mm

De komende dagen
Wisselvallig met temperaturen rond of iets beneden het langjarig gemiddelde (1991-2020). De dagelijkse neerslagkans ligt rond de 60%.
Wo
9/17°C
1mm
30%
3bft
W
40%
Do
8/17°C
4mm
70%
2bft
ZO
20%
Vr
8/16°C
4mm
60%
3bft
ZW
20%
Za
8/16°C
5mm
80%
3bft
ZW
20%
Zo
9/16°C
5mm
80%
3bft
W
30%
Ma
10/16°C
7mm
80%
4bft
ZW
30%

Langere termijn
Aanhoudend wisselvallig met maxima onder normaal en minima rond normaal. De dagelijkse neerslagkans neemt aanvankelijk toe naar 90%, tegen het einde van de periode afnemend naar circa 50%.Bron gegevens: KNMI

Ontwerp

Kies ontwerp...

Eenheden

TaalHeeft U hulp nodig op de webssite, of wilt u uw weer foto's hier ook graag op hebben staan, zie fotoalbum. Neemt u dan contact op met Meteo Ten Boer.

Pictogrammen


Temperatuur

Vochtigheid

Luchtdruk

Windkracht

Windvlaag

Neerslag

Zonnestraling

Sneeuw

Gevoelstemperatuur

Dauwpunt

UV

Zichtbaarheid

Wolkenbasis

Evapotranspiratie

Indoor temperature

Indoor humidity


Zon op

Zon onder

Maan op

Maan onder

Time

Menu

Vanaf

Tot

Volledig scherm

Exporteer als afbeelding

Settings

Homepage

Webcam

Table

Grafiek

Kaart

Stabiel

Stijgend

Dalend

Waarschuwing

Breedtegraad

Lengtegraad

Historie

Zonsverduistering

Maansverduisteringen

GPS

Elevation

Dag

Maand

Jaar

Hoge temperatuur

Lage temperatuur

Dag

Nacht

Lente

Zomer

Herfst

Winter